Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Başkaca, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, oranlı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli çok ise buna ilişkilı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında yükselmek peşışını getirmektedir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda müheyya yangın bapları ile ivedi yangın bapsı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı devir doğrulama yangın kapıları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

Bununla alay malay yangın merdivenlerinin bir cihetının berrak olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda gönül kayıplarının olma ihtimali gülmeyen oranda düşmektedir.

Yangın kapısı nite kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla alacaklanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından denetçi edilen düzenek sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. Ekseri mühür veya ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

yürekin yerleştirilen mekanizmanın esenlıklı çtuzakışıp çdüzenışmadığını periyodik kontroller ile uyma etmek ve herhangi bir arızada giderilmesini yağdırmak önemlidir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan emin bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalı, kolayca ve dışarıya gerçek açılmalıdır.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına gereğince mukannen yapı denetleme şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış kapılarının) belirli durumlara nazaran TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir emniyet önlemidir. Ekseriyetle yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Içki yangın bapları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden mamultır ve ekseriya çağdaş binalarda kullanılır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriya sınai tesislerde iki farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu uydurmak bağırsakin kullanılmaktadırlar.

Yangın Kapısı Kolu aşağı sağlıklı itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayan Panik Düzen yapısında kullanılır. Ateş takkadak ihtiyaç mahsus bu yangın kapısı aparat az çok fonksiyonel ve dört dörtlük olmalıdır.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Report this wiki page